Blog

Graag willen wij je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Meld je daarom aan voor de nieuwsbrief of lees eens wat van de onderstaande artikelen!

Laatste nieuws


Wij vinden het belangrijk om de laatste ontwikkelingen met jou te delen, maar ook om wat te vertellen over de achtergrond van LIFT en waar wij voor staan.

LinkedIn misschien wel de belangrijkste tool voor recruiter en accountmanager?

Benader je elke dag meerdere mensen op LinkedIN? Gaat er bij jou de ene na de andere INmail uit? Of ben je op zoek naar de juiste contactpersoon bij een potentiële klant? Als bron voor nieuwe werknemers kun je al een hele tijd niet meer om LinkedIN heen. Wereldwijd heeft het rond de 600 miljoen leden en in Nederland gebruikt 75% van de beroepsbevolking LinkedIN. Als goede recruiter kun je op basis van een profiel al snel inschatten of iemand interessant is voor een vacature.

Lees meer

Best of breed versus All-in-one software

Bij de selectie van nieuwe bedrijfssoftware komt veel kijken. Naast het feit dat het een tijdrovend proces kan zijn, lijkt de selectiefase qua timing nooit goed uit te komen. Vragen waar veel organisaties mee zitten zijn:

  • Wat willen wij bereiken met nieuwe software?
  • Welke medewerkers worden betrokken bij de pakketselectie?
  • Schakelen wij een externe partij in die ons kan voorzien van advies binnen de pakketselectie?
Maar misschien wel de belangrijkste vraag: Kiezen wij voor een All-in-one oplossing of gaan wij juist voor de Best of breed visie?  

Lees meer
AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming

Hoe de AVG je organisatie een stap vooruit kan helpen

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht werd. In de maanden die eraan vooraf gingen was heel het Nederlandse bedrijfsleven in rep en roer, want de AVG was binnen de eigen organisatie uiteraard nog niet geïmplementeerd. Adviesclubjes schoten als paddestoelen uit de grond en lezingen werden veelvuldig georganiseerd. Is jouw organisatie inmiddels al AVG Proof? Ons is het in ieder geval opgevallen dat veel organisaties de AVG nog niet volledig naleven en wij zien dit als een gemiste kans!

Lees meer


Bekijk alles

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Vraag de demo aan


In een korte persoonlijke demonstratie laten wij graag
de voordelen voor jouw bedrijf zien!

demo aanvragen